Ürün Kodu: 869720474108
Marka: Tereci
Ezine bölgesinden temin edilen koyun ve inek sütlerinin klasik beyaz peynir üretim metodu ile işlenmesi sonucu elde edilen ürünümüzde sadece şirden (doğal) peynir mayası ve sadece deniz tuzu kullanılması farklılık oluşturmaktadır. Soğuk hava deposunda en az 6 ay olgunlaşmasının beklenmesi gerekmektedir.Peynirimizin lezzetine doyamayacaksınız.Kral ezine peynirinin kendine has aroması sizler için bu peyniri vazgeçilmez kılacaktır.
Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Çiğli ve Menemen için Kurye ile Teslimat:
Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli'nin tüm mahalleleri ile Bornova ve Menemen'in belirli mahallelerine kurye ile teslimat yapılmaktadır.
Hafta içi 18.00, hafta sonu 17.00'ye kadar verdiğiniz siparişler aynı gün teslim edilir. Bu saatten sonra vereceğiniz siparişler ertesi gün saat 12.00'den sonra size ulaştırılır.
200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemezsiniz. Bu tutarın altındaki alışverişlerde ise 10 TL taşıma bedeli alınır.
Teslimat Yapılan Mahalleler
Karşıyaka: Tüm mahalleler
Bayraklı: Tüm mahallaler
Bornova: Atatürk, Erzene, Evka 3, Evka 4, İnönü, Kazımdirik, Kızılay.
Çiğli: Tüm mahalleler
Menemen: 29 Ekim, 30 Ağustos, 9 Eylül, Cumhuriyet, İnönü, Uğur Mumcu
evrim kaplan | ![]() |
21 Kasım 2020 | |
sert bi peynir hafif eksimsi daha iyilerini aldigim olmuştu ezine olarak orta lezzette |
Alara Durmuslar | ![]() |
11 Nisan 2020 | |